
Kesällä ei voi olla liikaa vaihtoehtoja grillattavaksi!
Nämä herkullisen tomaattiset ja sopivan mausteiset jättikatkarapuvartaat maistuvat kuumana kesäpäivänä salaatin kanssa tai vaikkapa alkuruokana sellaisenaan.

Grillatut jättikatkarapuvartaat (4 varrasta)
20 raakaa jättikatkaravunpyrstöä
2 valkosipulinkynttä
1,5 rkl tomaattipyrettä
1/2 chili siemenineen
1 rkl oliiviöljyä
1/2 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl fariinisokeria
1/2 rkl sitruunan mehua
suolaa, pippuria
lisäksi 4 varrastikkua ja 16 minitomaattia
Sulata ravunpyrstöt ja kuori ne.
Valmista marinadi yhdistämällä ainekset kulhossa. Raasta valkosipuli ja hienonna chili pieneksi! Maista ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää ravut marinadiin ja anna marinoitua 1-2 tuntia.
Kun ravut ovat marinoituneet, varrasta ne minitomaattien kanssa. Yhteen vartaaseen tulee viisi ravunpyrstöä ja neljä tomaattia. Tomaatteihin kannattaa pistellä vartaalla pieniä reikiä, jotta ne eivät räjähdä grillauksen aikana. Grillaa vartaita miedolla lämmöllä muutama minuutti kummaltakin puolelta.
___
Translation:
Grilled shrimp skewers.
MÄ rakastan katkarapuja ja voisin syödä niitä joka päivä! Nyt kun mini oli mökillä niin ostin Lidlistä jättikatkiksia paketin! Nam!
Nam! Laatuaikaa katkarapujen kanssa 😀
Kuulostaa (ja näyttää) niin hyvältä!!! Pitää joskus kokeilla, jos pääsen grillin ääreen. 🙂
Kiitos Katariina! Hyvää kyllä oli, suosittelen 😉