Vaikka viihdyn keittiössä, ei jälkiruuat ole ominta alaani. Suolaista ruokaa on kiva kokata vähän fiiliksen mukaan aina maistellen, mutta jälkiruokien teko on kemiaa, jonka lopputulos selviää vasta koko leipomuksen valmistuttua. Siksi olen haalinut reseptipankkiini takuuvarmoja jälkkäreitä, joista yksi on valkosuklaapannacotta.
Pannacotta on niitä jälkiruokia, jotka on helppo valmistaa ja jotka maistuvat aina yhtä hyviltä vuodenajasta riippumatta. Yhtä reseptiä on helppo muunnella vain hedelmiä tai kastiketta vaihtamalla: tuoreet hedelmät, hillot ja kinuski toimivat kaikki yhtä hyvin! Yleensä tarjoilen tämän pannacotan passionhedelmän kanssa, mutta näin kesällä sen kaveriksi sopii loistavasti grillatut persikat ja tuoreet kirsikat.
Valkosuklaapannacotta 4:lle
Vastaa