Ehkä isoin syy sille, miksi olen vuoden asumisen aikana pyyhkinyt pölyt keittiön avohyllyltä vain kuusi kertaa, on se, että meillä on takka. Iso takka vetää magneetin lailla kaiken pölyn itseensä niin, että takan vieressä olevaa lipastoa saa olla pyyhkimässä harvasen päivä. Tai no, eihän se takka pölyä vedä vaan ilmavirta, jonka takka ja hormi saa aikaiseksi. Takka on käytössä lähes päivittäin ja se toimii meillä pääasiallisena lämmönlähteenä. Kätevästi se samalla helpottaa siivoamista keittiössä!
Mutta mites sitten se rasvalika, liedeltä kun matkaa hyllyn kulmalla on metri? Tämä onkin vähän vaikeammin selitettävissä mutta luulen, että sen kertymättä jäämäminen johtuu uudesta, tehokkaasta liesituulettimesta ja tavastani kokata. Rehellisyyden nimissä todettakoon, että jääkaapin päälle rasvalikaa/pölyä on kertynyt jonkin verran, mutta avohyllyllä tai laseissa sitä ei ole havaittavissa.
Mutta siis, toimiiko trendikäs avohylly keittiössä muutenkin kuin vain sisustuslehdissä? Omasta puolestani voin sanoa, että toimii ja suosittelen.
Translation:
Is it a really bad idea to have open shelf in kitchen? Noup.
Vastaa