• Info
  • sisustus
  • DIY
  • reseptit

Pinossa

sisustusblogi

SIMPLY CHOCOLATE

12/09/2016

Maailman helpoin suklaakakku

Tässä se on; oikeasti maailman helpoin suklaakakku! Tämä helppo suklaakakku valmistuu vain 25 minuutissa ja mikä parasta, todennäköisesti kaikki ainekset löytyvät jo kaapistasi. 

Suklaatorttu
200 g voita
3 dl sokeria
2 kpl munia
2 rkl vaniljasokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 1/2 dl kaakaojauhetta
Sulata voi mikrossa ja yhdistä kaikki aineet yhdessä kulhossa. Kaikki vain reippaasti sekaisin, ei vaahdoteta mitään ensin. Kaada taikina kaakaojauheella jauhotettuun vuokaan ja paista n. 15 minuuttia 200 asteessa. Kakku saa jäädä keskeltä hieman taikinamaiseksi. Itse olen kokeillut tuunata reseptiä vähän, tähän versioon lisäsin tuoreita puolukoita ja vaniljaa (samalla määrällä jauhoja). Myös itse keitetty, raikas vadelmamelba maistuu taivaalliselta tämän kanssa! Kakku on sen verran tuhtia tavaraa, että se kyllä kaipaa seurakseen raikastavan elementin. Jos melbojen keittely ei nappaa, vaniljajäätelö on varma valinta.
 
Parhaimpia jälkiruokareseptejä ovat ne reseptit, jotka on helppo ja nopea valmistaa makeanhimon iskiessä ja tämä resepti todella on sellainen, suosittelen!
Resepti on löydetty alunperin täältä.

Filed in: reseptit, ruoka • by Essi • Leave a Comment

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Essi

Pinossa-blogissa sisustetaan lapsi- ja koiraperheen kotia rennolla otteella. Inspiraatiota kotiin saan niin vintagesta kuin skandinaavisesta muotoilustakin. Kierrätys, vastuullisuus ja lapsiperheen arki ovat sisustamisen ohella – tai sen näkökulmasta – blogini kantavia teemoja.

Tervetuloa mukaan!
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Viimeisimmät artikkelit

  • Uudet linssit vanhoihin kehyksiin helposti kotoa käsin
  • Minecraft-synttärit ja teemaan sopivat tarjottavat
  • Tilinpäätös 2024
  • Vuosi tässä kodissa ja onnistuneet sisustuspäätökset
  • Postikortteja Pafokselta

Kategoriat

Arkistot

Copyright © 2025 · Theme by Blog Pixie

Copyright © 2025 · Pinossa ·